Kapitaalmeester

Gaston Hendriks is een deskundig en gedreven financieel planner. Realisatie van uw wensen en dromen is zijn drijfveer. Open, eerlijk en echt onafhankelijk zijn de basis voor zijn financiële advisering.

Aan de Universiteit van Amsterdam (UVA) heeft Gaston Hendriks zijn opleiding Master Financial Planning behaald en daarvoor was hij al ingeschreven bij het FFP. In dit register zijn uitsluitend gediplomeerde Financieel planners opgenomen, die ook jaarlijks hun permanente educatie volgen. Gaston Hendriks is FFP assessor bij Cito.

Hij weet wat er speelt binnen de financiële dienstverlening en heeft een ruime ervaring opgedaan in de zakelijke kredietverlening en private banking. Daarnaast is hij geschoold en ervaren op het gebied van financieel advies bij scheiding.

Gaston Hendriks is Financieel planner van het jaar 2016. In het juryrapport wordt hij geroemd om zijn begrijpelijke manier van communiceren. Hij toont op een toegankelijke wijze welke elementen belangrijk zijn voor een goede persoonlijke financiële strategie.