Kapitaalmeester

Bij een scheiding komt veel in een ander daglicht te staan. Of het nu gaat om beëindiging van uw huwelijk, geregistreerd partnerschap of ontbinding van uw samenlevingscontract.

In deze periode heeft u behoefte aan iemand die duidelijke antwoorden geeft op uw vragen over de financiële consequenties van uw scheiding of de complete scheiding voor u regelt.

KapitaalMeester helpt u er samen uit te komen en een nieuwe start te maken. U schakelt KapitaalMeester in voor financieel advies of uw complete scheiding

Financieel advies bij scheiding

U hebt behoefte aan financiële duidelijkheid over specifieke vragen of verschillende scheidingscenario’s. In veel gevallen heeft u al een mediator of scheidingsadvocaat.

KapitaalMeester beantwoordt vragen over uw woonsituatie, alimentatie, onderneming of pensioen en brengt de consequenties van verschillende opties voor u in beeld. Hiervoor gebruikt KapitaalMeester unieke rekenmodellen waardoor u een helder overzicht krijgt van de financiële en fiscale consequenties op korte en langere termijn.

KapitaalMeester zorgt ervoor dat u bewuste keuzes kunt maken bij de zaken die voor u belangrijk zijn.

Complete scheiding

U wilt scheiden en zoekt een onafhankelijke partij die u bijstaat tijdens uw scheiding.

KapitaalMeester regelt in overleg met u beiden uw gehele scheiding. Vanaf de eerste kennismaking en inventarisatie tot en met het vastleggen van de gemaakte afspraken in een convenant.

Uiteraard krijgt u ook financieel advies bij scheiding en de verschillende scenario’s rekent KapitaalMeester fiscaal en financieel voor u door. De uitkomsten worden zorgvuldig met u besproken, zodat u weloverwogen de juiste beslissingen kunt nemen en sneller tot overeenstemming komt.

Uw scheiding is in vertrouwde handen en KapitaalMeester zorgt ervoor dat u vervolgens na uw scheiding weer een nieuwe toekomst kunt opbouwen. 

KapitaalMeester levert maatwerk en de kosten van financieel advies of een complete scheiding worden vooraf met u afgestemd. U weet dus waar u aan toe bent. 

Welke dienstverlening het beste bij u past, bepaalt u zelf. KapitaalMeester biedt u kosteloos een kennismakingsgesprek aan, zodat u gemakkelijker uw keuze kunt maken.

Neem contact op met KapitaalMeester voor het maken van een afspraak of aanvragen van informatie.